Megviselt a téli vírusokkal, fertőzésekkel teli időszak? Vagy szerencsésen megúsztad, de kimerültek a vitamin raktáraid és már jelzett a tested, hogy ideje újratölteni? Az immunrendszer erősítése természetes és állandó, napi tevékenység kellene, hogy legyen, azonban ez napjainkban is megragadt az időszakos, kúra szerű tevékenységek közt. Részben a táplálékkiegészítők általánosan kúra szerűen alkalmazható csoportjai miatt, részben az immunerősítési módszerek ismeretének hiánya miatt. Sajnos legtöbben csak egy plusz szem vitamin kapszulát látnak maguk előtt, amikor az immunrendszer erősítése felmerül.
Pedig ezt mindössze egy présgéppel és naponta pár darab zöldséggel-gyümölccsel meg lehet valósítani. A Hurom Slow Juicer megkönnyíti a természetes immunerősítést azáltal, hogy pár perc alatt, könnyen fogyasztható, jól hasznosuló és elképesztően magas vitamin, nyomelem -és ásványianyag tartalmú immunerősítő leveket készíthetünk.
A Hurom lassú préselési technológiával őrzi meg, ami igazán fontos
A testünk hálás lesz, ha nem csak laborban előállított porokkal, kapszulákkal tuningoljuk, hanem rostban, enzimekben gazdag juice formájában visszük be az immunerősítéshez szükséges tápanyagokat. Ha mindezt egy olyan professzionális présgépet használva tesszük, amilyen a Hurom Slow Juicer is, akkor pedig biztosak lehetünk benne, hogy az elkészítéstől az elfogyasztásig prémium juicer élményben lesz részünk.
A Hurom présgép az egyedülálló Hurom technológiával dolgozik, ami lassú facsarást eredményez a hideg sajtolás során. A lassú préselésnek hála, elkerülhető a gyümölcslé felmelegedése, így biztosítva az értékes tápanyagok megőrzését.
Ezért is kézenfekvő, hogy a természetes immunerősítésben a legjobb társunk egy Hurom slow juicer lesz, amivel a zöldségek és gyümölcsök legértékesebb tápanyagait megőrizve készíthetünk könnyen fogyasztható, jól hasznosuló tápanyagokban gazdag immunerősítő juice-okat.
A Hurom juicerrel változatossá tehető az immunrendszer erősítése
Azzal már mindenki tisztában van, hogy juice fogyasztásával sokkal több értékes zöldség- és gyümölcs tápanyagot tudunk a szervezetünkbe juttatni, mintha nyersen ennénk. A Hurom juicerrel készült ételek és italok fogyasztásával nem csak a változatosságot, de a prémium juice élményt is megélhetjük minden nap!
Napi 1-1,5 l juice előállításához körülbelül kétszeres mennyiségű zöldséget, gyümölcsöt számolhatunk, ami az átlagember nyers, feldolgozás nélküli zöldség-gyümölcs fogyasztásának a többszöröse. Amikor juice-olunk nem kell sokat gondolkozni, hogy mit-mivel mixelhetünk össze, hiszen szinte bármit, bármivel összepárosíthatunk. A juice-olásban az az egyik csodálatos szerencse, hogy a zöldségek és gyümölcsökben lévő tápanyagok szinergikus hatásra lépnek egymással. Nem kell órákat eltöltenünk a napi zöldségfogyasztás menübe illesztése miatt. Nem szükséges hetekig ugyanazt ennünk, sőt a legtöbbet akkor tesszük magunkért, ha a lehető legváltozatosabb zöldség -és gyümölcsvariációkat is kipróbáljuk. Így ízlésvilágunk is színesedik, megtapasztalhatunk teljesen új dolgokat és minél több variációt kipróbálunk, annál hamarabb kitapasztalhatjuk, hogy melyik juice recept lesz a kedvencünk.
Hurom juicer receptek az erős immunrendszerért
Ha még nincs meg a favorit természetes immunrendszer erősítő recept, akkor ajánlunk egyet, ami a Hurom présgéppel könnyedén elkészíthető. A kezdő juicerek számra is szerelem immunbooster recept lesz, hiszen semmi extra előkészületet nem igényel. Megtisztítjuk a hozzávalókat, a Dahlert slow juicerbe dobjuk, aztán mehet is az élmény juice-olás.
Hozzávalók:
- 230g alma
- 270g spenót
- 70g zellerszár
Tipp: a karakteresebb ízek szerelmesi egy karika gyömbérrel is kiegészíthetik a receptet!
A spenót gyógyító, természetes immunerősítő hatása miatt az egyik legértékesebb zöldségfélénk. A népi gyógyászatban már évszázadokkal ezelőtt használták többek között mind magas, mind alacsony vérnyomás, vérszegénység és székrekedés ellen is.
Mivel sok fehérjét, vitamint (A, B, C, K) és ásványi anyagot (magnéziumot, káliumot, kalciumot, vasat) tartalmaz, kiemelkedően gazdag flavonoidokban, karotinoidokban, klorofilban és folsavban, ezért gyerekeknek, várandós kismamáknak, csecsemőknek és felnőtteknek egyaránt javasolt a fogyasztása.
Amire sokan csak édes nassolni valóként gondolnak, az az egyik legszuperebb C-vitamin forrás és antioxidáns, nem mellesleg immunerősítő hatású gyümölcsünk: az eper.
Az eper antioxidáns tartalma miatt a szervezetben lévő gyulladást, de az ízületi gyulladást is csökkenti. Már heti 16 szem eper is enyhe gyulladáscsökkentő hatással bírhat.
Egy nagy bögre eper körülbelül 100 mg C-vitamint tartalmaz. Átlagos esetben a napi C-vitamin szükséglet 80-100 mg, így egy adag eper fedezi a napi C-vitamin szükségletet is. Fogyasszunk tehát eper juice-t a természetes immunerősítés jegyében, hiszen garantáltan „édesebb” lesz, mint egy marék pirula!
A Hurom slow juicer minőségben és élményben is mindig prémium!
A Hurom gépekben használt modern lassú préselési technológia hozzásegít ahhoz, hogy visszatérjünk a természethez, újra felfedezzük a természetes alapanyagok jótékony hatását, azokat hatékony gyógyszerekké alakítsuk át testnek és léleknek egyaránt.