Immunerősítés, vitalizálás Hurom lassú préssel készült levekkel
100% frissesség – 100% természetesség
A Hurom lassú préseivel készült levek fogyasztása a legjobb módszer lehet a hiánybetegségek elkerülésére és az immunrendszer természetes támogatására. Miért jobbak ezek a készülékek a többinél? Miért tartalmasabbak a Hurom lassú préssel készült levek? Nos, a gyártó egyik legfontosabb erénye az, hogy csak egészségmegőrző termékek fejlesztésével foglalkozik. Nem gyárt porszívót, forrólevegős fritőzt, elektromos fogkefét. Nem aprózza el magát. Kizárólag arra összpontosít, amihez nagyon ért. És ezek a hidegen sajtoló prések…
Mi a különbség egy hagyományos és egy Hurom lassú prés között?
Jelen esetben a technológia. A Hurom lassú prés speciális SST technológiával dolgozik, amit maga a gyártó fejlesztett ki és tökéletesít folyamatosan. Tudtad, hogy a világ első lassú prése, Hurom lassú prés volt? A gyártó forradalmasította a piacot: a gyümölcscentrifugák és egyéb juice gépek közé bedobta a világ első hidegen sajtoló Hurom lassú prés készülékét és azóta is azon dolgozik, hogy tökéletesítse, a fogyasztókra szabja azt. A márka 1974 óta van a piacon, prémium kategóriás termékei világhírűek. Jelenleg több, mint 350 szabadalommal rendelkezik és 88 országban piacvezető a jelenléte.
Az SST technológia (Slow Squeeze Technology – Lassú préselési technológia) azt jelenti, hogy Hurom présgépünk speciális AC motorja alacsony fordulatszámon dolgozik, a készülék három lépésen keresztül dolgozza fel az összetevőket, hogy valóban értékes gyümölcslevet kapjunk: préselés, szűrés és keverés. A lassú fordulatszámnak hála a feldolgozása során nem keletkezik hő és oxidáció, így az összetevőkben megtalálható értékes tápanyagok, vitaminok, enzimek, fitonutriensek nem sérülnek, hanem szinte teljes értékűen kerülnek végül a poharunkba, hogy építsék, gyógyítsák, fitten és energikusan tarthassák szervezetünket.
Ennek a korszerű, világszinten is jelentős újításnak köszönhetően a Hurom megőrzi az alapanyagok természetes ízét és tápértéktartalmát, a lehető legbiztonságosabb és leghatékonyabb módon. A Hurom prések csigája ultémból készült, egy olyan környezetbarát anyagból, ami rendkívül tartós és garantálja a szinte folyamatos használatot is mindenféle kockázat nélkül.
Hurom lassú prés – multicsiga
A csiga, ami az SST™ kulcsa, egy finoman megmunkált, de rendkívül erős összetételű új anyagból készült, amelynek neve: ultém. A speciális csiga nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a Hurom juicer képes legyen megőrizni a levekben a tápanyagokat, illetve megóvja a préselt italok értékes tartalmát a károsodástól.
- Hurom lassú prés előnye, hogy a vele készült levek finomabbak, egészségesebbek, nem barnulnak meg, megőrzik vitamin-, enzim- és ásványi anyag tartalmukat, és hosszabb ideig eltarthatóak.
- Egy Hurom lassú préss minden mentes, természetes italok professzionális előállítására képes otthoni körülmények között.
- Egy Hurom lassú prés akár kétszer annyi, tápanyagban gazdag levet képes előállítani, mint a hagyományos juicerek.
- Már napi egy pohár Hurom lassú préssel facsart lé képes fedezni a szervezet napi gyümölcs- és zöldségigényét.
A TopJuicers webáruházban elérhető prémium HUROM hidegen sajtoló, lassú prések a kényelmes és hatékony egészségmegőrzést, immunrendszer erősítést szolgálják olyan formában, ami más, hétköznapi termékkel csak kedvezőtlenebb minőségben, vagy nem ár-érték arányos formában lenne elérhető. A készülékek világszínvonalon is az élvonalba tartoznak és hosszú távon magas szinten támogathatják az életminőség javulását.
A Hurom arra törekszik, hogy lassú préselési technológiája a lehető legtökéletesebb formában adja vissza a természtes összetevőkben megtalálható tápláló elixíreket levek formájában. A friss levek a legmagasabb mennyiségben tartalmazzák a természetből származó tápanyagokat.
![hurom-juice-receptek-topjuicers Hurom préssel készült juice receptek: illatos, színes friss levek mindennap.](https://blog.topjuicers.hu/wp-content/uploads/2024/02/hurom-juice-receptek-topjuicers.jpg)
Miért válaszd még a Hurom díjnyertes préselési technológiáját?
- Tökéletes juice-olás a tiszta levek, ízek és a könnyebb felszívódás érdekében.
- Darabolás és aprítás nélkül is használható készülékek, óriási betöltőnyílással.
- Akár 40-70%-kal magasabb léhozam.
- A HUROM lassú prései sokoldalúak, úgy tervezték őket, hogy sokféle összetevőt is képesek legyenek feldolgozni. Legyen szó leveles zöldségről, kemény összetevőről, lágy gyümölcsről, vagy diófélékről: egy Hurom slow juicer nem ismer lehetetlent. A modellek többségével a juice mellett, smoothie, magtej, fagylalt is készíthető.
Ha nem csak frissítőre, egyszerű gyümölcslére vágysz, hanem fontos, hogy készüléked magas tápanyag megtartással dolgozzon, sokoldalú legyen és könnyen használható, akkor a Hurom slow juicer modellek kitűnő választások lehetnek számodra.