Megérkeztek az új Hurom slow juicer gyümölcsprések, hogy megtöltsék a borús szürke napokat életerővel. A prémium minőségű présgépek modern technológiával préselnek, többnyire öntvény szűrőkkel dolgoznak, össze- és szétszerelésük könnyed, egyszerű. A készülékek extrém halkan dolgoznak és olyan tökéletesen préselnek, hogy láthatóan sokkal több lé kerül a poharakba, mint a hagyományos gépek esetében.
A Hurom présgép titok
Mitől is slow juicer egy présgép? Lassan szétzúzza és kiszorítja a lét bármilyen gyümölcsből vagy zöldségből. Az alacsony sebességű összenyomás eredményeként kinyert lé megőrzi a természetes rostokat, ízt és tápanyagokat. A Dahlert saját fejlesztésű technológiájának köszönhetően az új Hurom juicer szűrt juice-ok, rostos levek, smoothie-k, magtejek, bébiétel, fagylalt vagy krémleves elkészítéséhez is tökéletes választás. A Hurom készülékek egyedülálló lassú préselési eljárása során a tápanyagok nem sérülnek és az elkészült juiceok maximálisan megőrzik természetes ízüket.
Az elnevezésével ellentétben a lassú préselés igazából nem időigényes, hiszen a pazarló és rendkívül fárasztó kézi préseléssel is akár percek alatt végezhetünk. Természetesen az új juicer modellek ennél sokkal gyorsabbak és hatékonyabbak, mindemellett egy tökéletes, homogén textúrájú italt kapunk eredményül, ezekkel préselünk. A lassú préselés technológiának az alacsony fordulatszámú működés a kulcsa. Az alacsony fordulatszám előnye a tápanyagmegőrzésen felül a túlmelegedés megelőzése, hiszen a Hurom gépek hidegen sajtolnak. Ez nem csak az alapanyagok minőségének megőrzését segíti elő, de rendkívül biztonságos technológia is, hiszen nem áll fenn a készülék túlmelegedésének kockázata. Megbízható és halk működés jellemzi a készüléket. Semmi zörgés, zakatolás, csak a csendes, hatékony munka és szemet gyönyörködtető, frissítő eredmény.
Vitaminraktár feltöltés Hurom présgéppel, lassú préselési technológiával
A borúsabb napokon nem mindig esik jól a hűtőben tárolt gyümölcslé? Semmi gond, idd szobahőmérsékleten. Az új Hurommal készült levek az innovatív technológiának köszönhetően tovább megőrzik friss természetes színüket, szobahőmérsékleten sem barnulnak meg olyan hamar, mint a hagyományosan, centrifugális facsarókkal készült italok. Sőt a gép hatékonysága miatt látványosan több lé kerül a pohárba, mint egy egyszerű gyümölcsprés használata esetén.
Többet ad, de keveset kér egy új Hurom, az új készülékkel készített italok nem igényelnek hosszadalmas előkészületeket. A slow juicer feldolgozza a zöldségeket, gyümölcsöket, búzafüvet, de akár zsemlemorzsa előállítására is alkalmas. Sokoldalú, helytakarékos és stílusos. Nem kell többé a menü összeállításával, vagy a család győzködésével bajlódnunk, hogy hogyan vegyünk magunkhoz minél több zöldséget- és gyümölcsöt étkezés közben. Elegendő reggel bekapcsolnunk az új Hurom gépünket egy gyors reggeli frissítőhöz és a vitaminraktárunk aznapi feltöltéséhez. Csak bedobjuk a gyümölcsprésbe az akár fagyasztott alapanyagot és pillanatok alatt a napi vitamin szükségletünk fedezetéhez juthatunk a leghatékonyabb és nem mellesleg a legfinomabb formában. Több egészségmegőrzésre fókuszáló diéta kifejezetten ajánlja a juice-kúrát a szervezetünk feltöltéséhez és regenerálásához.
Télen például jóval kevesebb friss idénygyümölcshöz férünk hozzá, így előszeretettel fordulunk a zöldségek felé. Az új Hurom készülékkel legyen az akár gyökérzöldség, mint a cékla, répa vagy leveles zöldség, mint a káposztafélék, mindent ugyanolyan hatékonyan préselhetünk le. A nyers diétát követők is élvezhetik a gép adta tökéletes élményt, hiszen a lassú és kíméletes préstechnikának köszönhetően a zöldségek, gyümölcsök vitamin -és tápanyag tartalma nem roncsolódik, a préselés végeredménye pedig minden alkalommal egy csodás textúrájú színes és ízletes vitaminbomba.
Könnyed, mégis acélosan biztonságos – Hurom présgép
A Hurom a kezdetektől a minőséget képviseli, maximális hatékonyság rejlik a könnyed formatervezés mögött. A kényelmes és könnyű használatot hivatott megvalósítani az új, kettős, szinte egymáshoz tapadó, műanyag szűrős gyümölcspréselési mechanizmus. Egy új Hurom gyümölcspréssel egy csepp értékes tápanyag sem fog kárba veszni, a slow jucier tartálya 7 fokkal van megdöntve, aminek köszönhetően az utolsó cseppig kinyerhető a gyümölcspréseléssel készült lé.
Az új szűrőrendszer miatt, a gép alapos tisztítása folyóvízzel történik és alig vesz igényben néhány percet. Nem halmozódnak fel maradvány anyagok a használat során. Abszolút ajánlható kezdő juicereknek, mert az össze-és szétszerelése, valamint a tisztítása is nagyon könnyű és biztonságos.