Immunerősítés, vitalizálás a Hurom lassúpréssel készült levekkel

100% frissesség – 100% természetesség

A tavasz a megújulás időszaka, amikor a természet és vele együtt mi is új energiákkal töltődünk fel. A piacokon egyre több a friss, szezonális zöldség és lassan érkeznek a gyümölcsök is, amelyek nemcsak ízletesek, hanem tele vannak vitaminokkal és ásványi anyagokkal. A téli hónapok után különösen fontos, hogy odafigyeljünk az egészségünkre, és minél természetesebb forrásokból merítsünk energiát. A Hurom lassú prés tökéletes társ ebben: segítségével könnyedén készíthetünk friss, tápláló leveket, amelyek támogatják szervezetünk tisztulását és feltöltődését ebben a csodás időszakban. Sőt, nem csak frissítő juiceokat, hanem adalékmentes házi magitalokat, tápláló smoothiekat vagy valódi gyümölcsből készült fagylaltokat is készíthetsz egyes Hurom modellekkel.

A Hurom lassú préseivel készült juiceok fogyasztása a legjobb módszer lehet a hiánybetegségek elkerülésére és az immunrendszer természetes támogatására. Miért jobbak ezek a készülékek a többinél? Miért tartalmasabbak a Hurom lassú préssel készült levek? Nos, a gyártó egyik legfontosabb erénye az, hogy csak egészségmegőrző termékek fejlesztésével foglalkozik, úgy hogy figyelembe veszi a vásárlói visszajelzéseket. Nem gyárt porszívót, forrólevegős fritőzt vagy elektromos fogkefét. Nem aprózza el magát. Kizárólag arra összpontosít, amihez ért. És ezek a hidegen sajtoló prések.

Mi a különbség egy hagyományos gyümölcscentrifuga és egy Hurom lassú prés között?

Jelen esetben a technológia. A Hurom lassú prés speciális SST technológiával dolgozik, amit maga a gyártó fejlesztett ki és tökéletesít folyamatosan. Tudtad, hogy a világ első lassú prése, Hurom lassú prés volt? A gyártó forradalmasította a piacot: a gyümölcscentrifugák és egyéb juice gépek közé bedobta a világ első hidegen sajtoló Hurom lassú prés készülékét és azóta is azon dolgozik, hogy tökéletesítse, a fogyasztókra szabja azt. A márka 1974 óta van a piacon, prémium kategóriás termékei világhírűek. Jelenleg több mint 350 szabadalommal rendelkezik és 88 országban piacvezető a jelenléte.

Az SST technológia (Slow Squeeze Technology – Lassú préselési technológia) azt jelenti, hogy Hurom présgépünk speciális AC motorja alacsony fordulatszámon dolgozik, a készülék három lépésen keresztül dolgozza fel az összetevőket, hogy valóban értékes gyümölcslevet kapjunk: préselés, szűrés és keverés. A lassú fordulatszámnak hála a feldolgozása során nem keletkezik hő és oxidáció, így az összetevőkben megtalálható értékes tápanyagok, vitaminok, enzimek, fitonutriensek nem sérülnek, hanem szinte teljes értékűen kerülnek végül a poharunkba, hogy építsék, fitten és energikusan tarthassák szervezetünket.

Ennek a korszerű, világszinten is jelentős újításnak köszönhetően a Hurom megőrzi az alapanyagok természetes ízét és tápértéktartalmát, a lehető legbiztonságosabb és leghatékonyabb módon. A Hurom prések csigája ultémból készült, egy olyan környezetbarát anyagból, ami rendkívül tartós és garantálja a szinte folyamatos használatot is mindenféle kockázat nélkül.

Hurom lassú prés – multi csiga

A csiga, ami az SST™ kulcsa, egy finoman megmunkált, de rendkívül erős összetételű új anyagból készült, amelynek neve: ultém. A speciális csiga nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a Hurom juicer képes legyen megőrizni  a levekben a tápanyagokat, illetve megóvja a préselt italok értékes tartalmát a károsodástól.

Hurom lassú prés előnye, hogy a vele készült levek finomabbak, egészségesebbek, nem barnulnak meg, megőrzik vitamin-, enzim- és ásványi anyag tartalmukat, és hosszabb ideig eltarthatóak.

Egy Hurom lassú préss minden mentes, természetes italok professzionális előállítására képes otthoni körülmények között.

Egy Hurom lassú prés akár kétszer annyi, tápanyagban gazdag levet képes előállítani, mint a hagyományos juicerek.

Már napi egy pohár Hurommal préselt lé képes fedezni a szervezet napi gyümölcs- és zöldségigényét.

A TopJuicers webáruházban elérhető prémium HUROM hidegen sajtoló, lassú prések a kényelmes és hatékony egészségmegőrzést, immunrendszer erősítést szolgálják olyan formában, ami más, hétköznapi termékkel csak kedvezőtlenebb minőségben, vagy nem ár-érték arányos formában lenne elérhető. A készülékek világszínvonalon is az élvonalba tartoznak és hosszú távon, magas szinten támogathatják az életminőség javulását.

A Hurom arra törekszik, hogy lassú préselési technológiája a lehető legtökéletesebb formában adja vissza a természetes összetevőkben megtalálható tápláló elixíreket levek formájában. A friss juiceok a legmagasabb mennyiségben tartalmazzák a természetből származó tápanyagokat.

Miért válaszd még a Hurom díjnyertes préselési technológiáját?

  • Tökéletes juiceolás a tiszta levek, ízek és a könnyebb felszívódás érdekében.
  • Darabolás és aprítás nélkül is használható készülékek, óriási betöltőnyílással.
  • Akár 40-70%-kal magasabb léhozam.
  • A HUROM lassú prései sokoldalúak, úgy tervezték őket, hogy sokféle összetevőt is képesek legyenek feldolgozni. Legyen szó leveles zöldségről, kemény összetevőről, lágy gyümölcsről, vagy diófélékről: egy Hurom slow juicer nem ismer lehetetlent. A modellek többségével a juice mellett, smoothie, magtej, fagylalt is készíthető.

Ha nem csak frissítőre, egyszerű gyümölcslére vágysz, hanem fontos, hogy készüléked magas tápanyag megtartással dolgozzon, sokoldalú legyen és könnyen használható, akkor a Hurom slow juicer modellek kitűnő választások lehetnek számodra.

A tavasz nemcsak a természet, hanem a testünk megújulásáról is szól. Miért ne töltenénk fel szervezetünket a szezon legértékesebb vitaminjaival és ízeivel? A Hurom lassú prés segítségével minden csepp tápanyagot kihozhatunk a friss alapanyagokból, így természetes módon támogathatjuk egészségünket és energiaszintünket. Mondj búcsút a cukrozott üdítőknek, és élvezd a tiszta, friss juiceok erejét! Kezdd a tavaszt valódi megújulással!

  • Jelenleg nincs termék a kosarában.
TopJuicers.hu
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.