Érdemes a juice-olás során kreatívan párosítani az alapanyagokat, hogy minél változatosabb tápanyagokat juttassunk a szervezetünkbe. A jó levek nem csupán 1-2 tipikus hozzávalótól lesznek hasznosak. A frissen préselt italoktól extra gyógyító erőt kapunk ajándékba.
A juice mindenre jó!
A betegségek leküzdéséhez az erő, a gyógyulában való hit mellett, a lehető legtöbb természetes forrásra is szükségünk van. Ha nem terheljük túl a szervezetünket, akkor az tökéletesen képes meggyógyítani önmagát. Mattheisen Mária, Juice, amire a tested vágyik című könyve pillanatok alatt bestseller termék lett a magyar piacon, ugyanis logikusan és aprólékosan pont azt mutatja be, hogy a saját kezünkben van egészségünk, gyógyulásunk kulcsa.
A legtöbb kór, járvány azért dönt le bennünket a lábunkról, mert az évek során annyira túlterheljük felesleges, nehéz és haszontalan dolgokkal a testünket, hogy az képtelen gyógyítással foglalkozni: a feldolgozás, méregtelenítés során felhasznál minden “saját” energiaforrást. A kulcsfontosságú szerveinknek sokszor semmi időt nem hagyunk a regenerálódásra. Pedig érdemes!
A léböjt kúrák népszerűsége és elterjedése pontosan onnan ered, hogy az emberek rájöttek arra, hogy nem zsákmányolhatják ki büntetlenül a szervezetüket. Egy lerobbant testre nem tudunk olyan mértékben számítani, építeni, ha baj van, mint egy tudatosan védettre. A daganatos betegségek számának növekedése, a sok allergiás, autoimmun betegség, cukorbetegség tüneteit mutató páciensek mind egy túlterhelt, legyengült immunrendszerrel próbálják felvenni a harcot életminőségük stablizálása, javítása, azaz a gyógyulás reményében.
Egy tápanyagban gazdag juice aranyat ér!
Amikor baj van, rájövünk, hogy a legnagyobb vagyonunk az egészség és semmi más nem számít. A vitalitás, a gyógyulás mindig tudatos és hozzáértő magatartást kíván. A kiegyensúlyozatlan tápanyagbevitel káros az egészségre, függetlenül attól, hogy mennyit eszünk.
A frissen préselt levek vihar sebesen képesek felszívódni, ezáltal hamarabb is jutnak el az enzimek, tápanyagok oda, ahol tényleg szükség van rájuk. A szervezetünk öngyógyító folyamatai viszont csak akkor képesek jól működni, ha előtte egy alapos pucolást végzünk. A méregtelenítés után következhet csak az építkezés.
A Hurom technológiával készült juice-ok
A Hurom gépek fejlesztése során figyelemmel kísérik, hogy a csiga, a szűrőkkel való együttműködés során, milyen mennyiségben és minőségben képes legoptimálisabb formában a poharunkba varázsolni az ízletes leveket.
Az, hogy “egészséges Hurom levek”, nem egyszerű marketing szócséplés.
A Hurom technológiával dolgozó, lassú préselési eljárással készült italokat összehasonlították a hagyományos juicerek leveivel. Az eredmény látványos: mind összetételében, színében, illatában, mind pedig vitamin- és tápanyagtartalmában is gazdagabb volt a Hurom géppel készült végeredmény.
A napi ajánlott minimum, frissen préselt levekből: 5 pohár juice
Napi 5 pohár finomságot meginni, nem teljesítmény: könnyen megy, sőt, még élvezhetjük is, ha kreatívan kombináljuk az ízeket. Ha mindezt nyersen kellene elfogyasztanunk, akkor hamar megunnánk, akkora mennyiségről van szó! A frissen préselt levek előnye, a már korábban említett változatosság: az egyes gyümölcsöket kombinálhatjuk ízük, gyógyító hatóanyaguk, színük alapján.
A zöldségek és gyümölcsök felszívódása 4x gyorsabb és hatékonyabb juice formájában. A Hurom juice pedig tökéletesen mentes az édesítőktől, mesterséges adalékanyagoktól.
Életerő, energia a Hurom juicer-ekkel!
Az innovatív technológiával dolgozó Hurom egyik legtökéletesebb gépe a Hurom H300 préségép. A csodaszép külső mögött egy olyan, easy technológiás, új szűrő rendszer lakozik, ami végérvényesen eltörölheti a juice-olás egyik legnagyobb mumusát, a présgép nehézkes mosogatását. Az új, szinte egymásba simuló szűrők, olyan pontosan és intenzíven facsarnak, hogy szinte önmagukat tisztítják működés közben. Az eredmény pedig: még több éltető, egészséges lé!
A Hurom présbe magokkal együtt helyezhetjük be gyümölcsöket. A prés tökéletesen feldolgozza ezeket, és a magban, héjban lévő tápanyagokkal további esszenciális tápanyagokat juttathatunk a szervezetünkbe.
A Hurom juicerek finoman bánnak a számunkra fontos vitaminokkal, tápanyagokkal. A gyümölcsökben lévő enzimek frissek és egy Hurom facsaróval feldolgozott lében nagyon sok van belőlük. Az enzimek elengedhetetlenek a szervezet megfelelő működése érdekében. A Hurom H300 lelke is az ultém csiga, ennek segítségével képes megőrizni ezeket a tápanyagokat, a zamatot, és a tökéletes tápértéket.
Kezdjetek el juice-olni. Törődjetek az egészségetekkel. Adjatok időt, teret a testeteknek, hogy az képes legyen saját magát regenerálni.
A legfrissebb, legjobb árú akciós gépeket ide kattintva éritek el.